Eric Clapton: “Dit moet stoppen”

eric-clapton:-“dit-moet-stoppen”

15-11-21 07:38:00,

Eric Clapton, een van de meest invloedrijke muzikanten van zijn tijd, is nu ook een van de helden van Robert F. Kennedy, Jr, schrijft Childrenshealthdefense.org.

Op CHD.TV’s “The Defender Show” bespreken Kennedy en Clapton de ernstige bijwerking van de muzikant op de tweede dosis van AstraZeneca’s COVID-vaccin. Clapton raakte blijvend invalide door de verwonding, zegt hij.

Clapton vertelt Kennedy hoe hij in “the rabbit hole” van vaccininformatie terecht was gekomen, en beschreef wat er gebeurde toen hij zijn vaccinverwonding openbaar maakte. Hij vertelt ook waarom nuchter zijn hem hielp om met de hele beproeving om te gaan.

Als Kennedy vraagt, “Hoe ben tegen deze cirkelzaag opgelopen?”, antwoordt Clapton:

“In het afgelopen jaar zijn er veel verdwenen, weet je – er is wat stof opgedwarreld met mensen die vrij snel weggingen. En het heeft, voor mij, het soort vriendschappen dat ik heb, verfijnd. En het is teruggebracht tot de mensen die ik duidelijk echt nodig heb en liefheb.

En binnen mijn familie werd dat een draaipunt… Ik heb tienermeisjes en een ouder meisje van in de dertig, en ze hebben me allemaal een beetje speelruimte moeten geven omdat ik geen van hen heb kunnen overtuigen. Ik denk dat mijn vrouw het nu op dezelfde manier ziet als ik, maar de meesten van hen hebben me toch altijd al een mafkees gevonden, omdat ik dingen doe die extreem ongewoon zijn op elk soort niveau.”

Op zijn laatste nummer, “This Has Gotta Stop,” beschrijft Clapton waar hij staat over wereldwijde vaccinatiemandaten met deze woorden:

“This has gotta stop,
Enough is enough
I can’t take this BS any longer.

It’s gone far enough
If you wanna claim my soul
You’ll have to come and break down this door.”

Na de aanvallen van de mainstream media, waaronder een artikel in Rolling Stone en talrijke tv-journaals, zegt Clapton, die geen televisie kijkt, dat hij “niet eens wist wie deze mensen waren” en waarom de mainstream media hem “op de korrel namen”.

Kennedy zegt dat het bemoedigend is om te zien dat hip-hop artiesten en andere muzikanten zich uitspreken tegen medische tirannie.

Clapton zegt: “Rock and roll is al lang geleden verwaterd.” Hij zegt dat het vroeger ging om een rebel te zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: