Falen van de Federal Reserve, door Ron Paul

falen-van-de-federal-reserve,-door-ron-paul

15-11-21 05: 00: 00,

BlogviewRon Paul Archive


Bookmark Toggle AllToCAdd naar bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte Woorden Inclusief Commentaar

    Wat hebben de Federal Reserve en neoconservatieven gemeen? Ze weigeren allebei toe te geven dat hun beleid, de neoconsâ promotie van eeuwigdurende oorlog en de Fed’s manipulatie van de geldhoeveelheid, compleet mislukt is, en het tegenovergestelde heeft opgeleverd van de beloofde resultaten.

    Het laatste voorbeeld van de Federal Reserve die zich bezighoudt met Bill Kristol-achtige niveaus van ontkenning is de Fedâs voortdurende volharding dat de terugkeer van 70s-stijl inflatie een âovergangsfenomeenâ is als gevolg van het einde van de lockdowns.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: