Gas baggeren in Glasgow: COP26 en het geleidelijk afbouwen van steenkool

gas-baggeren-in-glasgow:-cop26-en-het-geleidelijk-afbouwen-van-steenkool

15-11-21 05: 27: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Woorden kunnen zorgen voor scherpe vallen, vastbindende taal en het kooien van definities. Zij kunnen ook spreken van vrijheid van handelen en permissiviteit. Op de COP26 was die toegeeflijkheid des te meer aanwezig in de onderhandelingen over wat het Klimaatpact van Glasgow zou worden.

COP26, of de VN-conferentie over klimaatverandering in het Verenigd Koninkrijk 2021, had als missie “De wereld verenigen om de klimaatverandering aan te pakken” De aanpak schoot echter nogal tekort, al probeerden de landen het uiteindelijke akkoord vooral te verkopen als een groots compromis van volwassen netheid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: