Guinea Pig Kids’: Fauci’s nalatenschap van wrede experimenten op kinderen

guinea-pig-kids’:-fauci’s-nalatenschap-van-wrede-experimenten-op-kinderen

15-11-21 10: 30: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Het recente #BeagleGate schandaal heeft bereikt wat een wereldwijde COVID pandemie, een “gain-of-function” onderzoek schandaal, wereldwijde vaccin mandaten en een carrière van verspilling van Amerikaanse belasting dollars niet konden: Het heeft de wereld doen stoppen en de integriteit van Dr. Anthony Fauci in vraag gesteld.

In de afgelopen weken zijn de mainstream en sociale media geëxplodeerd met verslagen van de wrede dierproeven gefinancierd door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) met behulp van Amerikaans belastinggeld.

Het NIAID, een divisie van de National Institutes of Health, opereert onder leiding van Fauci.

Virale social media posts beschreven hoe – nadat ze waren uitgehongerd en hun stembanden waren verwijderd zodat ze niet konden janken of blaffen – bij beagles hun hoofden werden opgesloten in kooien met hongerige zandvlooien die hun gastheren levend opaten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: