Hoe de VS de oorlogsdreiging tussen Oekraïne en Rusland aanwakkeren

hoe-de-vs-de-oorlogsdreiging-tussen-oekraine-en-rusland-aanwakkeren

15-11-21 12: 58: 00,

De escalatie in de Donbass is weer eens bijna een non-issue in de Duitse media. Ook de Duitse mediaconsument hoort niets over de ongeplande Amerikaanse vlootmanoeuvres in de Zwarte Zee.

De Russische televisie ging zondag in haar nieuwsoverzicht uitvoerig in op de wijze waarop de VS de spanningen in de Zwarte Zee en ook in Oekraïne opvoert. De VS spelen met vuur, maar de Duitse media vinden dat hun lezers en kijkers dat niet mogen weten. Daarom heb ik een bijdrage van de Russische televisie over dit onderwerp vertaald.

Begin van vertaling:

Oekraïne wordt door de VS aangezet tot oorlog in het zuid-oosten. Zij sturen wapens en vragen de NAVO-landen om de beperkingen op de levering van dodelijke wapens aan Oekraïne op te heffen. Ze cirkelen in de lucht bij de Krim en ploegen de Zwarte Zee om. Daarbij klinken hun woorden nogal provocerend.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: