Klaus Schwab gearresteerd ?? (Ter Uwer Informatie) – CommonSenseTV

klaus-schwab-gearresteerd-??-(ter-uwer-informatie)-–-commonsensetv

15-11-21 11:05:00,

Hoe komt het dat meer dan 190 regeringen van over de hele wereld de COVID-19-pandemie uiteindelijk op bijna precies dezelfde manier hebben aangepakt, waarbij lockdowns, maskermandaten en vaccinatiekaarten nu overal gemeengoed zijn? Het antwoord ligt misschien in de Young Global Leaders-school, die werd opgericht en beheerd door Klaus Schwab van het World Economic Forum, en waar veel van de huidige prominente politieke en zakelijke leiders doorheen zijn gegaan op hun weg naar de top.

De Duitse econoom, journalist en auteur Ernst Wolff heeft in een video van de podcast van het Duitse Corona-comité enkele feiten over Schwabs ‘Young Global Leaders’-school onthuld die relevant zijn voor het begrijpen van de wereldgebeurtenissen tijdens de pandemie . Hoewel Wolff vooral bekend staat als criticus van het globalistische financiële systeem, heeft hij zich de laatste tijd geconcentreerd op het aan het licht brengen van wat hij ziet als de verborgen agenda achter de anti-covid-maatregelen die over de hele wereld worden genomen.

Mysterieus begin

Het verhaal begint met het World Economic Forum (WEF), een ngo die werd opgericht door Klaus Schwab, een Duitse econoom en werktuigbouwkundig ingenieur, in Zwitserland in 1971, toen hij nog maar 32 was. Het WEF is vooral bekend bij het publiek vanwege de jaarlijkse conferenties die het elk jaar in januari in Davos, Zwitserland houdt, met als doel politieke en zakelijke leiders van over de hele wereld samen te brengen om de problemen van de dag te bespreken. Tegenwoordig is het een van de belangrijkste netwerken ter wereld voor de globalistische machtselite, gefinancierd door ongeveer duizend multinationale ondernemingen.

Het WEF, dat tot 1987 oorspronkelijk het European Management Forum heette, slaagde er al tijdens de allereerste bijeenkomst in februari 1971 in om 440 leidinggevenden uit 31 landen bijeen te brengen, wat, zoals Wolff opmerkt, een onverwachte prestatie was voor iemand als Schwab, die zeer voorafgaand hieraan weinig internationale of professionele ervaring. Wolff denkt dat de reden te wijten kan zijn aan de contacten die Schwab tijdens zijn universitaire opleiding heeft gelegd, waaronder het studeren met niemand minder dan voormalig nationaal veiligheidsadviseur en staatssecretaris Henry Kissinger.

Wolff wijst er ook op dat terwijl Schwab daar was, de Harvard Business School bezig was met het plannen van een eigen managementforum, en het is mogelijk dat Harvard uiteindelijk de taak om het te organiseren aan hem heeft gedelegeerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: