Liegen in het openbare leven: Het Aussie Scott Morrison “Klimaat Verandering Model”

liegen-in-het-openbare-leven:-het-aussie-scott-morrison-“klimaat-verandering-model”

15-11-21 03: 13: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Hij heeft wat gal. De Australische premier Scott Morrison, een persoon die de waarheid een schepsel vindt dat het best kan worden geslagen, gemeden en genegeerd, begeeft zich nu in wat lijkt op een campagnemodus. Op de COP26 in Glasgow verkocht hij de wereld een klimaatveranderingsmodel dat gezelschap hield met landen waar de dampen koppig blijven hangen en de fossiele brandstoffen dapper branden. Hij zorgde ervoor dat hij het op de “Australische manier” deed, door ervoor te zorgen dat de emissiereductiedoelstellingen niet zozeer zouden worden gehaald als wel grondig zouden worden “verslagen” zonder dat er belastingen aan te pas zouden komen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: