Neil Astles: Brits onderzoek bevestigt AstraZeneca injectie dood; nabestaanden dringen er bij anderen op aan “zich te laten vaccineren”

neil-astles:-brits-onderzoek-bevestigt-astrazeneca-injectie-dood;-nabestaanden-dringen-er-bij-anderen-op-aan-“zich-te-laten-vaccineren”

15-11-21 04:26:00,

Het duurde zeven maanden voor een Brits onderzoek tot de conclusie kwam wat de meeste kritische denkers al wisten. Maar de overledene stierf tevergeefs aangezien zijn familie anderen aanmoedigt om hetzelfde lot te ondergaan, schrijft Thecovidblog.com.

De lijkschouwing werd afgelopen dinsdag in het stadhuis van Bootle uitgevoerd door het kantoor van de lijkschouwer van Sefton, Knowsley en St. Helens. De heer Neil Astles kreeg zijn eerste AstraZeneva virale vector DNA-injectie op 15 maart in de St. Helens Rugby Club, volgens de International Business Times kreeg hij 11 dagen later last van slopende “donderslag hoofdpijn“. De heer Astles, 59 jaar, begon op 2 april ongecontroleerd over te geven terwijl de hoofdpijn verergerde.

Mijnheer Neil Astles.

Hij werd die dag opgenomen in het Warrington Hospital en er werd bij hem een aantal bloedklonters in de hersenen vastgesteld, waaronder een centraal veneuze sinustrombose. Deze laatste verhindert de afvoer van bloed uit de hersenen. Daardoor barstte ten minste één bloedvat, wat een massale bloeding in de achterkant van zijn hersenen veroorzaakte. De heer Astles werd na de ontdekking overgebracht naar de intensive care van het Royal Liverpool University Hospital.

De artsen overwogen een operatie om de opgebouwde druk in het hoofd van de heer Astles te verlichten. Maar zij zagen daarvan af omdat de schade al te groot was. De heer Astles overleed op 4 april.

Verontrustend commentaar van de familie

Mevrouw Carole Astles, Neil’s weduwe, leek zowel verward als geschokt door zijn dood. Ze zei tijdens de lijkschouwing:

“Het vaccin is nooit bij ons opgekomen omdat hij pas negen dagen later hoofdpijn kreeg. Het was niet duidelijk dat hij op dat moment in een race tegen de klok was. Het is gewoon niet eerlijk.”

Maar nijnheer Peter Astles, Neil’s broer, leek de dood van zijn broer af te doen als collaterale schade:

“Ik denk dat iedereen in dit land het vaccin zou moeten nemen. Ik heb het vaccin zelfs na Neil’s dood genomen.”

Dr. Alison Astles is Neil’s zuster. Ze leidt de afdeling Farmacie aan de Universiteit van Huddersfield.

Dr. Alison Astles.

Ze zei dat er niets is om boos over te zijn omdat haar broer gewoon “buitengewoon veel pech” had.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: