Peilingcijfers Selensky op dieptepunt: Oekraïne kampt met winter zonder stroom en verwarming

peilingcijfers-selensky-op-dieptepunt:-oekraine-kampt-met-winter-zonder-stroom-en-verwarming

15-11-21 12: 01: 00,

Oekraïne gaat een strenge winter tegemoet omdat de gas- en steenkoolvoorraden verre van toereikend zijn. Het land heeft reeds elektriciteit moeten invoeren uit Rusland en Wit-Rusland en de winter is nog niet eens begonnen.

Het wanbeleid van de regering Selenski heeft iets bereikt wat geen enkele regering in het na de Maïda verarmde land ooit voor elkaar heeft gekregen: Oekraïne, dat vroeger een exporteur van steenkool en elektriciteit was, zal in de winter waarschijnlijk zonder elektriciteit en verwarming komen te zitten, althans tijdelijk en gedeeltelijk. Nu al zijn er stroomonderbrekingen en niet alle steden in het land hadden hun stadsverwarming ingeschakeld voor de start van het stookseizoen. De Russische televisie heeft zondag in haar wekelijkse nieuwsoverzicht verslag uitgebracht over de situatie in Oekraïne en ik heb het verslag van de Russische televisie vertaald.

Begin van vertaling:

Oekraïne is niet klaar voor het stookseizoen. Alle tv-zenders berichten erover en dat is waar de Oekraïners zich op dit moment het meest zorgen over maken: “Als het geduld van Wit-Rusland en Rusland opraakt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: