Thierry Baudet bericht FVD leden: ‘We zijn in oorlog, de ongevaccineerden zijn de nieuwe Joden’

thierry-baudet-bericht-fvd-leden:-‘we-zijn-in-oorlog,-de-ongevaccineerden-zijn-de-nieuwe-joden’

15-11-21 01:25:05,

Ook al is het een glasharde leugen en is de waarheid precies omgekeerd, toch zou ik met trots deze gele virusster dragen als die zou worden verplicht. Bij deze stel ik het ministerie van Volksgezondheid alvast vrij van eventuele auteursrecht verplichtingen…

—————————————————————————————————————————————–

‘Uiterst gevaarlijk om geen lessen te trekken uit het verleden en niet te vergelijken met WO-2’ – ‘Gewone Duitser juichte om maatregelen tegen Joden’ – Niet Covid, maar de totalitaire 2G QR-Apartheid controlestaat is onze grootste bedreiging

—————————————————————————————————————————————–

FVD leider Thierry Baudet heeft gisteren het volgende historische rondschrijven aan de leden van zijn partij gestuurd: ‘Beste FVD-er. Ik heb lang nagedacht of ik dit moest zeggen. Maar ik ga het zeggen. Het is de waarheid: we zijn in oorlog en deze oorlog lijkt op de vorige. De ‘ongevaccineerden’ zijn de nieuwe Joden.’

‘En natuurlijk is het uiterst gevaarlijk om het ene met het andere te vergelijken. Tegelijkertijd is het uiterst gevaarlijk om géén lessen te trekken, niét te vergelijken. Wat we weten uit het verleden is dat het extreem gevaarlijk is om mensen aan te wijzen als zondebok van ziekte of profiteur – zeker wanneer die kwalificaties gepaard gaan met repressieve overheidsmaatregelen. Dat leert de geschiedenis ons, met als meest aangrijpende voorbeeld het lot van de Joden tijden de Tweede Wereldoorlog.’

‘De parallellen tussen die verschrikkelijke tijd en nu zijn niet langer te ontkennen, vindt ook Nederlands bekendste opiniepeiler, Maurice de Hond. De afkondiging van het 2G-beleid was voor de De Hond (van Joodse komaf) zelfs aanleiding om vandaag geen opiniepeiling te publiceren, iets wat hij al 17 jaar vrijwel elke zondag doet.’

‘Gewone Duitser juichte om maatregelen tegen Joden’

We maken er een samenvatting (met eigen commentaar) van, maar leest u vooral ook het complete artikel ‘Gewone Duitser juichte om maatregelen tegen Joden’ dat op de officiële website van het FVD werd geplaatst.

‘Het is gevaarlijk om mensen te kwalificeren als zondebok, bron van ziekte of profiteur. In de historie zijn er daarvan tal van voorbeelden, met als meest heftige het lot van de Joden in de Tweede Wereldoorlog. Onthullende dagboeken laten zien hoe de gewone Duitser in die tijd verblind was door de staatspropaganda en de jacht op de Joden toejuichte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: