Toenemend aantal doden door COVID-19 injecties, opgelegde verplichtingen in de naam van “veiligheid op de werkplek”. Niet-toestemmende werknemers van de luchtvaartmaatschappij komen in opstand.

toenemend-aantal-doden-door-covid-19-injecties,-opgelegde-verplichtingen-in-de-naam-van-“veiligheid-op-de-werkplek”-niet-toestemmende-werknemers-van-de-luchtvaartmaatschappij-komen-in-opstand.

15-11-21 02: 48: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze homepage (desktopversie) te activeren.

Landen voeren de druk op en nemen steeds extremere maatregelen om naleving te garanderen. In Canada bijvoorbeeld eist de regering dat niet alleen alle federale werknemers, maar ook alle Canadese burgers “volledig gevaccineerd” zijn om met een in Canada geregistreerde trein, schip of vliegtuig te mogen reizen – een richtlijn die in strijd is met de artikelen 6 en 7 van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden.

In een toenemend aantal Europese landen is de repressie al even streng.

In september 2021 kondigde Italië als eerste Europees land de invoering aan van de verplichte COVID-19 “gezondheidspas”, ook wel de “Groene Pas” genoemd, voor alle werknemers, zowel in de openbare als in de particuliere sector.

Ondertussen heeft de Franse regering, gebruikmakend van het fictieve voorwendsel van een “vijfde golf”, de laatste ronde van strenge vaccin mandaten uitgerold door haar bestaande vaccin paspoort te koppelen aan COVID booster shots voor mensen van 65 en ouder.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: