US coverup of Syria massacre shows the danger of the Assange Precedent

us-coverup-of-syria-massacre-shows-the-danger-of-the-assange-precedent

15-11-21 01: 48: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

The New York Times heeft een zeer degelijk onderzoeksrapport gepubliceerd over een Amerikaanse militaire doofpotaffaire van een 2019massamoord in Baghuz, Syrië waarbij tientallen burgers om het leven kwamen. Dit is het tweede onderzoeksrapport over Amerikaanse luchtaanvallen op burgerslachtoffers door The New York Times in een paar weken tijd, en als ik een meer samenzweringsgezind persoon was, zou ik zeggen dat de krant van record lijkt te zijn geïnfiltreerd door journalisten.

Het rapport bevat veel belangrijke onthullingen, waaronder dat het Amerikaanse leger het aantal burgerslachtoffers bij luchtaanvallen schromelijk heeft onderschat en daarover heeft gelogen tegen het Congres, dat special ops strijdkrachten in Syrië consequent opdracht hebben gegeven tot luchtaanvallen waarbij niet-strijders zijn gedood zonder verantwoording af te leggen door gebruik te maken van mazen in de wet om regels bedoeld om burgers te beschermen te omzeilen,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: