Voedsel als Wapen: Ons uithongeren tot onderdanigheid

voedsel-als-wapen:-ons-uithongeren-tot-onderdanigheid

15-11-21 02: 55: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Je hoeft geen agronoom te zijn, laat staan een raketwetenschapper, om te beseffen dat kooldioxide nodig is voor planten om te groeien. Voor planten is het de levensadem; zij ademen kooldioxide in zoals wij zuurstof inademen. Wij ademen de kooldioxide uit die zij nodig hebben, terwijl zij de zuurstof uitademen die wij nodig hebben. (S. M. Smyth)

Bedenk ook dat in een tijd waarin mensen zich grote zorgen maken over hun gezondheid en de relatie daarvan met wat ze eten, we de verantwoordelijkheid voor onze voeding uit handen hebben gegeven aan gezichtsloze bedrijven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: