Wat gebeurt er als de vaccins averechts beginnen te werken? “De natuur weigert te buigen naar onze wil en het resultaat van dit mislukte experiment zal massale dood zijn”

wat-gebeurt-er-als-de-vaccins-averechts-beginnen-te-werken?-“de-natuur-weigert-te-buigen-naar-onze-wil-en-het-resultaat-van-dit-mislukte-experiment-zal-massale-dood-zijn”

15-11-21 09:41:00,

Er zijn veel mensen die zich zorgen maken over het ontstaan van een nieuwe variant van SARS-COV2 die aan de vaccins zal ontsnappen. Daarnaast zijn er mensen die suggereren dat dit geen reden tot bezorgdheid is: we zullen gewoon een nieuw vaccin tegen deze nieuwe variant ontwikkelen. Maar ik heb de indruk dat iedereen iets over het hoofd ziet, schrijft Rintrah.

“Als er een nieuwe variant opduikt die de vaccins ontwijkt, dan maken we gewoon een nieuw vaccin tegen die stam” is een slechte redenering, want er is niet slechts één bepaalde manier om onze antilichaamrespons te ontwijken, er zijn er talloze. Wat we zien is dat elke nieuwe substam van Delta zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt, om zich in ons lichaam te vermenigvuldigen ondanks de aanwezigheid van onze antilichamen.

Als u zit te wachten op een moment waarop wordt aangekondigd dat in Manchester een nieuwe stam is ontdekt die volledig resistent is tegen vaccins en binnenkort alle andere stammen zal vervangen, dan zal dat waarschijnlijk niet gebeuren. Het zal eerder meer van het gebruikelijke zijn. Met elk beetje informatie dat vrijkomt, zult u zien dat meer en meer gevaccineerde mensen last krijgen van doorbraakinfecties en ziekenhuisopname.

In feite, met het bewijs dat we nu tot onze beschikking hebben, kunnen we zeggen dat de vaccins er niet in geslaagd zijn de exacte bevolkingsgroep te beschermen die ze geacht werden te beschermen: de ouderen. Gevaccineerde ouderen zullen in de nabije toekomst per hoofd van de bevolking minder vaak sterven dan ongevaccineerde ouderen, eenvoudigweg omdat de ongeveer 10% ouderen in West-Europa die niet worden gevaccineerd over het algemeen een slechtere gezondheid hebben: dit zijn voornamelijk etnische minderheden en mensen die in armoede leven of geïsoleerd zijn.

We kunnen kijken naar de cumulatieve niet-COVID-sterfte onder Britse ouderen om te zien wat er aan de hand is:

Als u hiernaar kijkt, zult u zien dat gevaccineerde ouderen boven de 70 ongeveer 55% minder kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde ouderen, door niet-COVID oorzaken. En hier heb je de meest recente tabel voor COVID sterftecijfers voor ouderen:

Vooral voor de leeftijdsgroep 80+ wordt duidelijk dat het risico van niet-COVID-sterfte een identiek patroon vertoont als het risico van COVID-sterfte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: