Weigering gebruik QR-code is pas échte solidariteit

weigering-gebruik-qr-code-is-pas-echte-solidariteit

15-11-21 04:00:00,

Het je laten ‘prikken’ met een matig geteste experimentele gen-vloeistof lijkt nog de enige taak die onze overheid te vervullen heeft. Met campagnes van ongekende omvang worden mensen murw gemaakt, bedreigd met uitsluiting om deze inentingen ‘vrijwillig’ te ondergaan. Het begrip solidariteit wordt op valse wijze ingezet om de nog niet-geprikten te bewegen alsnog naar de prikhal te gaan. Alleen zo krijg je je vrijheid terug die tot voor kort je rechtens al onvoorwaardelijk toekwam. Maar ‘de geprikten’ die nu blij met een QR-code rondlopen vormen de peilers van een controlestaat die momenteel in hoog tempo wordt uitgerold. Wie echter solidair wil zijn met zijn naar vrijheid en democratie verlangende medeburgers, weigert gebruik van de QR-code.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay Het failliet van solidariteit

Voortdurend wordt gespeeld met de solidariteitsgedachte om je te laten inenten, onschuldig ‘prikken’ genoemd. Want ‘prikken’ doe je niet voor jezelf, maar voor een ander. Veel gekker kun je een motivatie niet bedenken. Een inenting hoort zodanig te beschermen dat niemand anders nog een risico voor de ingeënte vormt. En precies dat is het punt. Het ‘vaccin’ lijkt niet te doen wat aanvankelijk is beloofd: je afdoende beschermen. En uitgerekend deze tekortkoming is de basis voor het narratief voor de solidariteitsgedachte. Want omdat een dubbel ‘geprikte’ matig beschermd is (en de bescherming na verloop van maanden verder afneemt) moet nu ook een ander die dubbele inenting ondergaan. Communicatief een meesterzet, een die overigens al vorig jaar door vooruitdenkers werd voorspeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: