Zij die niet de methodes van manipulatie aanwezig hebben worden slachtoffers

zij-die-niet-de-methodes-van-manipulatie-aanwezig-hebben-worden-slachtoffers

15-11-21 10: 17: 00,

Er zijn tijdgenoten die verbaasd en kritisch zijn over de weigering van Poetin om in te gaan op het telefonisch verzoek van Angela Merkel om de Wit-Russische president te beïnvloeden in verband met de noodsituatie van de vluchtelingen aan de grens met Polen. Er zijn tijdgenoten die denken dat de weigering van Poetin juist is. En sommige daar tussenin. Zij zijn allen het slachtoffer van de manipulatiemethode van “B zeggen en A bedoelen”. De eigenlijke reden voor het telefoontje van Angela Merkel aan Poetin was niet om Poetin ertoe te bewegen in Minsk tussenbeide te komen. Onze kanselier is realistisch genoeg om te verwachten dat Poetin niet op een dergelijk verzoek zal ingaan – ook omdat hij de werkelijke bedoeling van de Duitse kanselier doorziet. Bovenal wil zij de in het Westen verzonnen boodschap versterken dat Rusland achter de “smokkelactiviteiten” van de Wit-Russische “heerser” zit, zoals men in dit land zegt. Albrecht Müller.

Sinds het begin van de berichtgeving over de vluchtelingen aan de Wit-Russisch-Poolse grens, hebben Duitse media herhaaldelijk,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: