Zonder expertise struikelen ze om de spoorwegen op te breken

zonder-expertise-struikelen-ze-om-de-spoorwegen-op-te-breken

15-11-21 03: 56: 00,

Uit de gesprekken tussen de stoplichtpartijen is bekend geworden dat de Groenen en de FDP de Deutsche Bahn in netwerk en exploitatie gescheiden willen zien en dat de meerderheid van de SPD daar vooralsnog tegen is. Niettemin zal waarschijnlijk worden besloten de twee te scheiden. Dit wordt ondersteund door het feit dat in het publieke debat het standpunt van de SPD alleen wordt gesteund door het feit dat de grootste vakbond voor spoorwegpersoneel, de EVG, tegen de splitsing is. Het feit dat de scheiding ook een groteske technische fout zou zijn, wordt niet meegenomen in de meningsvorming. In plaats daarvan wordt de Monopolies Commissie genoemd met een positieve stem voor de splitsing. Wat is de technische en objectieve beoordeling van het project? Albrecht Müller.

De inzichten van de economie.

Als je economie studeerde en het geluk had onder de leraren mensen te hebben die een idee hadden van de zogenaamde welvaartseconomie, dan kreeg je les in een sociaal-politiek interessant instrument.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: