Australische oorlogspropaganda wordt steeds gekker

australische-oorlogspropaganda-wordt-steeds-gekker

16-11-21 01: 58: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

60 Minutes Australia heeft weer een angstzaaiend oorlogspropagandastuk over China geproduceerd, dit keer met zo’n hamstring in zijn oproep om de militaire uitgaven te verhogen dat het zo ver gaat om een schaamteloze advertentie voor een echte Australische wapenfabrikant te plaatsen, vermomd als nieuwsberichtgeving.

In deze ronde van psychologische conformiteitsvorming zegt de Australische voormalige generaal-majoor Jim “The Butcher of Fallujah” Molan dat er binnen drie tot tien jaar een oorlog tegen China zal worden uitgevochten over Taiwan en dat de Australiërs in die oorlog zullen moeten vechten om een toekomstige Chinese invasie van het land down under te voorkomen. Hij stelt dat Australië zijn militaire uitgaven sterk zal moeten verhogen om dit te bereiken, omdat het er niet zeker van kan zijn dat de Verenigde Staten het land zullen beschermen tegen Chinese agressie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: