Bayer-directeur: mRNA-prikken zijn “gentherapie” die als “vaccins” op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen

bayer-directeur:-mrna-prikken-zijn-“gentherapie”-die-als-“vaccins”-op-de-markt-wordt-gebracht-om-het-vertrouwen-van-het-publiek-te-winnen

16-11-21 07:37:00,

De voorzitter van Bayer’s Pharmaceuticals Division vertelde internationale “experts” tijdens een globalistische gezondheidsconferentie dat de mRNA COVID-19 injecties inderdaad “cel- en gentherapie” zijn die als “vaccins” op de markt worden gebracht om aanlokkelijk te zijn voor het publiek, schrijft Lifesitenews.com.

Stefan Oelrich, president van Bayer’s Pharmaceuticals Division, maakte deze opmerkingen op de World Health Summit van dit jaar, die plaatsvond in Berlijn van 24-26 oktober en waar 6000 mensen uit 120 landen aanwezig waren. Oelrich vertelde zijn internationale collega “deskundigen” uit de academische wereld, de politiek en de particuliere sector dat de nieuwe mRNA COVID “vaccins” in feite “cel- en gentherapie” zijn die anders door het publiek zouden zijn verworpen als er geen “pandemie” en gunstige marketing was geweest.

“We nemen echt die sprong [om innovatie te stimuleren] – wij als bedrijf, Bayer – in cel- en gentherapieën … uiteindelijk zijn de mRNA-vaccins een voorbeeld voor die cel- en gentherapie. Ik zeg altijd maar zo: als we twee jaar geleden een enquête hadden gehouden onder het publiek – ‘zou u bereid zijn om een gen- of celtherapie te nemen en die in uw lichaam te injecteren?’ – dan zouden we waarschijnlijk een weigeringspercentage van 95% hebben gehad,” verklaarde Oelrich.

“Onze successen in deze 18 maanden [de duur van de COVID ‘pandemie’] moeten ons aanmoedigen om ons volledig te richten op toegang, innovatie en samenwerking om gezondheid voor iedereen te ontketenen, vooral nu we, bovenop al het andere dat gebeurt, een nieuw tijdperk van wetenschap ingaan – veel mensen praten over de Biorevolutie in deze context,” vervolgde de zakenman.

Volgens het McKinsey Global Institute is de “Biorevolutie” “een samenvloeiing van vooruitgang in de biologische wetenschap en de versnellende ontwikkeling van informatica, automatisering en kunstmatige intelligentie die een nieuwe golf van innovatie aanwakkert. Deze biorevolutie kan aanzienlijke gevolgen hebben voor onze economieën en ons leven, van gezondheid en landbouw tot consumptiegoederen, en energie en materialen.

Naast gentherapie en een biologische “revolutie” noemde Oelrich ook de rol die zijn bedrijf, samen met andere prominente instellingen en figuren, heeft bij het doordrukken van anticonceptie in ontwikkelingslanden.

“We moeten ons ook richten op wat maatschappelijk verantwoord is buiten Europa en zorgen voor duurzame actie daar. We hebben het afgelopen jaar beloofd om honderd miljoen vrouwen extra toegang te geven tot anticonceptie in de wereld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: