“Chaos op komst” over ongekende COVID-vaccinmandaten

“chaos-op-komst”-over-ongekende-covid-vaccinmandaten

16-11-21 09: 08: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Story at-a-glance:

  • In een “Full Measure” reportage, beschreef presentatrice en onderzoeksjournaliste Sharyl Attkisson de ongekende injectie mandaten die Amerika verdelen.
  • President Joe Biden vaardigde een uitvoerend bevel uit dat uitvoerende federale werknemers en federale aannemers zou verplichten om een COVID-19 injectie te krijgen tegen 8 december – met de deadline naderend, 11 klaagden Amerikaanse
  • staten de federale overheid aan om een COVID-19 injectie te krijgen tegen 8 december – met de deadline naderend, 11 klaagden Amerikaanse 19staten de federale overheid aan. staten de federale overheid voor de rechter om het mandaat te blokkeren, en noemen het een onwettige, ongrondwettelijke schending van de federale aanbestedingswetgeving.

  • Gov. Kim Reynolds van Iowa noemde het mandaat een “machtsmisbruik” dat de tekorten aan arbeidskrachten en de problemen in de toeleveringsketen alleen maar zou verergeren, en het economisch herstel verder zou belemmeren.
  • De mandaten maken geen uitzondering voor mensen met natuurlijke immuniteit, ook al is aangetoond dat natuurlijke immuniteit je aanzienlijk beter kan beschermen dan een injectie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: