Corona zal blijven en we moeten eindelijk over de hysterie heen komen

corona-zal-blijven-en-we-moeten-eindelijk-over-de-hysterie-heen-komen

16-11-21 10: 57: 00,

De herfst is aangebroken, het aantal gevallen neemt toe en regionaal melden sommige ziekenhuizen overvolle intensive care-afdelingen. Media en politici geven de ongevaccineerden de schuld van deze ontwikkelingen. Maar dat is te kortzichtig. Integendeel, we oogsten nu wat ons volkomen misplaatste pandemiebeheer heeft gezaaid. Hoewel Corona bijna zijn derde jaar ingaat, hebben de verantwoordelijken de ziekte nog steeds niet begrepen. Dit is tragisch, omdat een mislukking ertoe kan leiden dat Coronamaatregelen permanent worden. Een terugkeer naar de normaliteit is dus alleen mogelijk als wij eindelijk de hysterie overwinnen, de denkfouten als zodanig erkennen en de pandemie rationeel bekijken. Door Jens Berger

Als men de fouten in de pandemiebeheersing en de communicatiestrategie tot één kernpunt wil herleiden, dan is dat het idee dat men het Sars-Cov2-virus kan uitroeien. Daarvoor zou je een steriel vaccin nodig hebben, maar dat heb je niet en het is vrijwel onmogelijk dat er ooit een zal komen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: