Dr. Robert Malone: “De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden”

dr.-robert-malone:-“de-vreselijke-waarheid-is-dat-we-veel-kinderen-moeten-laten-sterven-voordat-de-mensen-eindelijk-wakker-worden”

16-11-21 10:01:00, We weten allemaal dat vaccins schadelijk zijn voor mensen, en nu zijn ze ook goedgekeurd voor kinderen. Wat zou dit kunnen betekenen?

Dr. Robert Malone is een van de mensen die zich tijdens de pandemie heeft uitgesproken, vooral na de invoering van het vaccin.

Hij waarschuwt voortdurend voor het vaccin en de schadelijke gevolgen ervan voor het menselijk organisme. Nu willen ze ons afnemen wat ons het dierbaarst is, onze kinderen. Dat kunnen we niet toestaan.

Het vaccin zal meer kinderen doden dan volwassenen, en het plan is al begonnen.

Dr. Robert Malone:

“De droevige waarheid is, dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen wakker worden. Dat is het wat gebeuren gaat. En dat is het wat de oprichters van dit project nu opvoeren.

Dat we planloos voorwaarts haasten om kinderen te beschadigen en te doden. En nu willen ze klinische studies op zeer kleine kinderen starten, gemiddeld twee tot drie jaar.

En er zullen kinderen doodgaan. Kinderen beschadigd. En het lijkt erop dat we dat nodig hebben om mensen wakker te laten worden, om door deze hersenmist te doorbreken waar ze allemaal aan lijden.”

Dr. Robert Malone werkte samen met Kristi Leigh om te laten zien welke schade vaccins toebrengen aan kinderen en wat er nodig is om mensen bewust te maken van dit gevaar.

Hier is het volledige interview in het Engels.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder mRNA-vaccin, Dr. Robert Malone, ontmantelt plotseling het officiële discours: “Mensen onder de 18 mogen niet worden gevaccineerd”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: