Eleni Roussos: 3e Australische journalist in ziekenhuis opgenomen met pericarditis na Pfizer COVID-19 vaccin

eleni-roussos:-3e-australische-journalist-in-ziekenhuis-opgenomen-met-pericarditis-na-pfizer-covid-19-vaccin

16-11-21 08:11:00,

Een derde Australische journalist heeft pericarditis (hartontsteking) opgelopen na het ontvangen van het Pfizer COVID-19 vaccin. Eleni Roussos, een ABC Nieuws journaliste en presentatrice in de Darwin ABC nieuwsredactie, werd op 5 november in het ziekenhuis opgenomen en gediagnosticeerd met pericarditis, volgens haar zus Koulla Roussos. Ze werd ontslagen na tests, maar nadat ze geen verbetering in haar gezondheid zag, werd ze opnieuw opgenomen op de spoedafdeling van het Darwin Private Hospital. Drie dagen geleden, op 13 november, werd ze ontslagen, bericht Thecovidworld.com.

Haar zus, Koulla Roussos, schreef op Facebook over de gezondheidsangst:

Op 13 november, gaf ze meer details op Facebook, zeggende:

Zij [Eleni] kreeg haar drie kinderen in dat ziekenhuis [Darwin Private Hospital] en het personeel van de Jabiru-afdeling stond bij elke geboorte aan haar zijde. Nu, jaren later, was het personeel van de Jacana-afdeling van cruciaal belang bij haar herstel tijdens dit, de moeilijkste tijd van haar leven. Hoewel ze nog steeds niet over de streep is, verlaat ze vandaag dit ziekenhuis dankzij de zorg en aandacht van cardioloog Dr. Marcus Ilton. Speciale dank aan het verplegend personeel – Sasi, Jacinta, Molly, Mariana, Alex en Earl voor hun geweldige werk.

We willen ook onze dankbaarheid uitspreken aan onze directe en uitgebreide familie, vrienden, collega’s, vreemden, aartsengelen en heiligen, de steun en de geest van de gemeenschap was overweldigend. Jullie bloemen, chocolaatjes, emails, telefoontjes, constante sms’jes dag en nacht en gebeden hebben ons diep geraakt. Wij zijn verootmoedigd door de wil van de voorzienigheid en hebben mogen beseffen dat liefde en wetenschap hand in hand gaan.

Eleni’s pericarditis-diagnose maakt haar de derde Australische journaliste die de hartaandoening ontwikkelt kort na de Pfizer-vaccinatie. De journaliste Georgia Clark van de Daily Telegraph en de verslaggeefster Denham Hitchcock van Channel 7 News werden beiden ook in het ziekenhuis opgenomen met pericarditis kort na hun inenting met het Pfizer vaccin.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: