Gedwongen vaccinatie: Oostenrijkse sportlegende zegt dat hij zich schaamt voor de regering

gedwongen-vaccinatie:-oostenrijkse-sportlegende-zegt-dat-hij-zich-schaamt-voor-de-regering

16-11-21 03: 22: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Moedige mensen die zich verzetten tegen discriminatie van de ongevaccineerden en verdeeldheid in de samenleving bestaan nog steeds. Met het risico, of liever de zekerheid, het mikpunt van laster en uitsluiting te worden, heeft Felix Gottwald zich uitgesproken.

Toen de internationale Duitse filmster Til Schweiger zijn publiek eraan herinnerde dat zijn dochter nu aan narcolepsie lijdt als gevolg van een eerder experiment met massavaccinatie tegen de Mexicaanse griep met het ongeteste middel Pandemrix, werd hij vernederd en belasterd, onder meer door hem op de Duitse openbare omroep ARD uit te maken voor “klootzak”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: