Gefabriceerde wreedheden: Wit-Rusland, Polen en de vluchtelingencrisis

gefabriceerde-wreedheden:-wit-rusland,-polen-en-de-vluchtelingencrisis

16-11-21 02: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Vluchtelingencrises worden vaak gefabriceerd door regeringen. Dat kan aan de bron gebeuren: oorlog, hongersnood, roofzuchtige instellingen. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door de weigering van regeringen om mensen die asiel, bescherming en toevlucht zoeken, op te nemen.

Dit laatste is in Europa zeer duidelijk het geval: regeringen van de Europese Unie kijken wanhopige mensen aan die naar de EU willen reizen; Wit-Rusland, dat zich bezighoudt met zijn eigen vorm van megahandel, is een doorgeefluik geworden voor de verplaatsing van asielzoekers en migranten die uit Irak vluchten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: