Gegevens tonen aan dat de vaccinaties geen invloed hebben op immuniteit. Is er een ander doel?

gegevens-tonen-aan-dat-de-vaccinaties-geen-invloed-hebben-op-immuniteit.-is-er-een-ander-doel?

16-11-21 01:33:00,

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/krachtvelden-tegen-corona-waarom-het-virus-op-sommigen-nauwelijks-vat-krijgt~b29222e7/
Maakt alle vaccinaties iemand alleen maar resistent (immuun) voor corona virussen door de toenemende elektromagnetische velden van 5G? Is dat de oorzaak dat vaccinaties geen invloed hebben bij veel mensen?

Op 28 oktober 2021 waren er wereldwijd 6,94 miljard COVID-19-prikken toegediend, wat overeenkomt met 49% van de wereldbevolking die ten minste één dosis heeft gekregen.  CDC-gegevens (Centers for Disease Control and Prevention) laten zien dat het aantal zieken wereldwijd onder volledig gevaccineerden 251miljoen zijn en het aantal sterfgevallen op 11-11-2021 507 miljoen zijn. Waarvan in Nederland; 2,24 miljoen zieken en 38.637 duizend doden.

Gezien de omvang van de massale vaccinatiecampagne tegen COVID-19, zouden de wereld onderhand virus vrij moeten zijn. Het tegenovergestelde is echter de waarheid deze elfde van de elfde. Het virus laait opnieuw op https://vaccination-info.eu/nl/feiten-over-vaccins/hoe-werken-vaccins !

Voeg daarbij het feit dat er een wereldwijde vaccinatiecampagne plaats vindt en heeft gevonden, dan had er allang een natuurlijke immuniteit moeten zijn (ongeacht de niet-gevaccineerden). Zelden duurt een pandemie langer dan bijna 24 maanden. Het mag duidelijk zijn dat de poging tot massa-injecties niet gewerkt heeft en dat de doelstelling voor het massaal injecteren waarschijnlijk een heel ander doel heeft gehad https://stralingsleed.nl/blog/microchips-in-de-vaccinatie/

Glasvezel nodig voor 5G

Hoe ‘toevallig’ is het dat als glasvezel* wordt uitgerold, de wereld te maken krijgt met de coronapandemie. Dat een lockdown het gevolg is in 2020 en iedereen zo veel mogelijk binnen moet blijven. Scholen gesloten worden en het werk vanuit huis moet gebeuren (behalve de ziekenhuizen). Heel vreemd was het toen al dat glasvezel leggen wél door mocht gaan. Want 5G is dan wel draadloos internet, maar 5G-zendmasten zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat moet ook wel want glasvezel is als enige vaste netwerk snel en stabiel genoeg voor de hoge snelheid die via 5G draadloos leverbaar is.

* De meeste glasvezelsystemen maken gebruik van de C band. De C-band is een aanduiding (Institute of Electronics-IEEE) voor een deel van het elektromagnetische spectrum in het microgolfbereik van elektromagnetisch spectrum variërend van 0,4- tot 0,8 gigahertz (GHz).

5G en verband met Corona
Het verband tussen 5G en corona wordt altijd afgedaan als onzin, maar een recente wetenschappelijke publicatie toont aan dat 5G wel degelijk corona kan veroorzaken https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: