Het blijft uiteraard gissen, maar… – CommonSenseTV

het-blijft-uiteraard-gissen,-maar…-–-commonsensetv

16-11-21 06:23:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 1.106

Het blijft uiteraard gissen, maar…

Duidelijk moge zijn dat de arrestatie van Huig Plug de nodige voeten in de aarde heeft, Ferd Grapperhaus is bewust op het deksel van de beerput gaan staan, want hij wil voorzeker geen onafhankelijk onderzoek naar het satanische en sadistische kindermisbruik, er zou wel eens iets aan het daglicht blootgesteld kunnen worden, wat dit kabinet zeer onwelgevallig zou kunnen zijn!

Het deksel van deze beerput, wordt ondanks zijn vadsige lijf erop toch telkens nog omhoog gedrukt en een onwelriekende stank valt duidelijk waar te nemen, het is slechts een kwestie van tijd, dat meneer Grapperhaus het deksel nog op de put kan houden, hij zal straks naar alle waarschijnlijkheid zijn evenwicht verliezen en gaan vallen, en naar ik en wat meerdere mensen hopen, belandt hij dan zelf in de drek die hij verborgen wil houden!

Het deken van advocaten wil het liefst alles maar afdekken, ze wilden Huig Plug dan ook helemaal niet verdedigen, zoiets maakt wel een hele hoop duidelijk, zij veroorzaken de zwijnenstal waar wij in moeten leven en dit heeft niets meer met rechtspraak te maken, net zoals de corona maatregelen niets meer met gezondheid van doen hebben, door alles maar toe te dekken en onder de mat te vegen is Nederland verworden tot een dictatuur!

het gaat dus om de belangen van de happy few, dat wij nog in deze achterlijke EU zitten en in tegenstelling tot een Micha Kat, vermoed ik dat een Huig Plug wel een echte klokkenluider is, maar ik kan me uiteraard vergissen, duidelijk is wel, dat hij niet voor het geld dit in de openbaarheid wenst te brengen, maar dat hier een doel achter zit, het zou geweldig zijn als hierdoor de globalisten het veld moeten gaan ruimen!

Voor wie dit filmpje heeft gezien, zal duidelijk zijn dat sinds die tijd er door de “rechtspraak” voor de verandering eens keihard is gewerkt, maar niet om het recht te laten zegevieren, dat moge toch wel duidelijk zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: