Het verlies van menselijkheid

het-verlies-van-menselijkheid

16-11-21 04: 00: 00,

Het was een spel. Men voelde stap voor stap zijn weg om te zien of de mensen er klaar voor waren dat hen iets werd aangedaan. De escalatie werd stap voor stap doorgezet. In het begin was het vrij onschuldig, mensen werd verteld om een paar dagen thuis te blijven, geen contact te zoeken. Daarna testten zij of de mensen bereid waren hun religie en hun feestdagen te verraden. De mensen gingen daar zonder problemen in mee. Daarna testten zij of de mensen het zouden verdragen om hun dierbare familieleden en zieken niet te mogen bezoeken.

De mensen verdragen het. Zij escaleerden verder: nu probeerden zij te zien of de mensen hun verwanten in nood en in het uur van de dood alleen zouden laten. Ze lieten hen met rust. Bezoeken waren verboden. Gehandicapten werden opgesloten en gemarteld door alleen maskers te krijgen. Ook dat mocht gebeuren. De mensen maakten er zelfs geen punt van om hun vrienden en verwanten een laatste vaarwel te zeggen wanneer zij stierven en naar het kerkhof werden gebracht. De mensen accepteerden dat ze geen afscheid mochten nemen.

Toen kwamen de kinderen. Kinderen werden gewond en we kregen de informatie dat kinderen stierven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: