Mark Rutte, Hugo de Jonge en alle 2G liefhebbers: wat is jullie antwoord op deze verpleegkundigen die ontslag namen wegens enorme vaccinatieschade onder patiënten?

mark-rutte,-hugo-de-jonge-en-alle-2g-liefhebbers:-wat-is-jullie-antwoord-op-deze-verpleegkundigen-die-ontslag-namen-wegens-enorme-vaccinatieschade-onder-patienten?

16-11-21 09:20:00,

We weten allemaal dat politici wel eens liegen. We weten allemaal dat enkelen in de politiek familieleden hebben die een belang hebben in bepaalde industrieën. Ook weten we dus dat belangenverstrengeling en toekomstige carrière op de achtergrond best wel eens mee zouden kunnen spelen.

Dit schrijven is gericht aan jou; jij die vindt dat heel Nederland zich maar zo snel mogelijk moet laten vaccineren, want dan kun je weer lekker snel naar festivals enzo. Dit schrijven is gericht aan jullie, NLP specialisten Mark Rutte en Hugo de Jonge en aan alle politici die hieraan meewerken of doen alsof ze tegenwerken, maar feitelijk ledenwerven en tijdrekken voor de zittende heersers.

Durf jij, Hugo de Jonge, jezelf ’s avonds, voordat je bij je vrouw in bed kruipt, nog in de spiegel aan te kijken? Had jij, Mark Rutte, wel een geweten, voordat je voor deze missie getraind en uiteindelijk geïnstalleerd werd? Durf jij, Hugo de Jonge, je kinderen nog in de ogen te kijken en op hun leven te zweren dat vaccineren veilig is; zó veilig dat je het verplicht maakt via uitsluiting van ongevaccineerden?

Vorige week sprak een Nederlandse eerstelijns verpleegkundige zich hier op de site uit. Deze week kreeg ik onderstaande video toegestuurd; een video van Australische verpleegkundigen die hun lijf en leden riskeren door te getuigen over de enorme instroom van vaccinatiezieken en -doden. Kern van het verhaal? Er wordt niet naar de vaccinatiestatus gevraagd en dus is het gewoon toeval.

Op een gegeven moment wordt het zoveel toeval, dat het geen toeval meer is.

Artsen vragen niet naar de vaccinatiestatus van arriverende patiënten en tevens wordt niet achteraf gerapporteerd. Dit alles in de wetenschap dat normaal gesproken altijd het gehele medische dossier bekeken wordt en vaccinaties onderdeel van zo’n dossier zijn. Gaat dat in Nederland ook niet zo? Ja, dat gaat in Nederland ook zo.

Jij, Mark Rutte, jij, Hugo de Jonge, jij de gevaccineerde die afgeeft op de ongevaccineerden en de uitsluiting vol lof en overgave omarmt: durf jij na het kijken van deze video nog steeds dezelfde houding aan te nemen of keer je op je schreden terug?

Let wel: ondanks de geblokkeerde deeltellers hieronder, wordt ontzettend veel gedeeld en is er een grote ontwaking gaande. Blijf daarom delen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: