NOS #Fakenews – CommonSenseTV

nos-#fakenews-–-commonsensetv

16-11-21 12:42:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 233

                                                     NOS  #Fakenews

De NOS doet heden 16-11-’21 verslag van de rechtszaak tegen Kylie Rittenhouse waar vandaag de uitslag van de jury verwacht wordt.

https://nos.nl/artikel/2405808-links-en-rechts-amerika-tegenover-elkaar-in-de-zaak-rittenhouse

Lucas Waagmeester de Amerika correspondent van wie dit artikel is opent meteen met twee kanten van het verhaal te vertellen. Dit is erg vertrouwenwekkend.

Toch is het verbluffend om het artikel te lezen en tot de conclusie te komen wat Lucas Waagmeester, in zijn artikel, allemaal NIET geschreven heeft.

Vandaar dat ik een kleine aanvulling voor u ga geven om het geheel in perspectief te zetten.

De eerste man die Kyle Rittenhouse neerschoot heette Jozef Rosenbaum. Deze meneer Rosenbaum was kort voor de rellen uit de gevangenis vrijgelaten, na meer dan tien jaar gezeten te hebben voor het uitoefenen van zijn hobby, het met geweld anaal verkrachten van kleine jongens. (Onder dit artikel zal ik de volledige rechterlijk uitspraak voor u plaatsen zodat u voor uzelf uw gedachten over deze meneer Rosenbaum kunt opmaken.)

Deze meneer Rosenbaum was in de achtervolging van Kyle Rittenhouse en Kyle Rittenhouse liep zich klem, op een hoek, tussen twee auto’s. Toen sprong meneer Rosenbaum naar het wapen van Kyle Rittenhouse en greep de loop ervan met zijn rechterhand en ging het wapen af. Meneer Rosenbaum is dus ‘door zijn hand’ geschoten, hij hield immers de loop vast, en omdat hij gesprongen was en in de lucht hing in zijn schouder geraakt waarna de kogel bij zijn heup naar buiten kwam en hij overleed.

Lucas Waagmeester zijn artikel vermeld het volgende;
De twee raakten in een achtervolging waarbij Rittenhouse vier schoten loste op de man. Hij was op slag dood. Rittenhouse vluchtte weg, werd tegen het asfalt gewerkt, waarop hij liggend op de grond nog twee mannen neerschoot. Een van hen overleed ook ter plekke, de ander verloor een deel van zijn arm maar overleefde.

Het manipulatieve deel van Lucas Waagmeester zijn bericht is, dat hij NIET vermeld dat Jozef Rosenbaum (de jongetjes verkrachter) Kyle Rittenhouse achtervolgde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: