Officiële Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staan

officiele-britse-overheidsgegevens-suggereren-dat-de-volledig-gevaccineerden-aan-de-rand-van-de-afgrond-staan

16-11-21 04:53:00,

Uit gegevens van het UK Health Security Agency blijkt dat de zaken er slecht voor staan voor diegenen die zijn gezwicht voor de leugens en propaganda over hoe het nemen van een experimentele injectie ’s werelds enige weg terug naar normaliteit is, door dwaas hun mouwen op te stropen en zich te laten vaccineren tegen een vermeende ziekte die slechts een sterftecijfer van 0,2% had vóór de wereldwijde uitrol van experimentele gentherapieën, schrijft Theexpose.uk.

Om het maar ronduit te zeggen: de “volledig gevaccineerden” staan aan de vooravond van een ramp.

De sinister genaamde UK Health Security Agency (UKHSA) heeft onlangs de Public Health England (PHE) vervangen, waarbij de Britse ex-gezondheidssecretaris Matt Hancock in augustus 2020 aankondigde dat de regering van plan was om –

“Een nieuw orgaan op te richten dat de operationele reactiecapaciteit van NHS Test and Trace, de inlichtingen- en analysecapaciteit van het Joint Biosecurity Centre en de expertise van Public Health England op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbescherming samenbrengt in een organisatie die zich volledig richt op het beschermen van mensen tegen externe bedreigingen voor de gezondheid van dit land.”

Gelukkig heeft de nieuwe UKHSA het werk van Public Health England voortgezet door het aantal geregistreerde gevallen van Covid-19, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal sterfgevallen per vaccinatiestatus op regelmatige basis onder de aandacht te brengen.

Regelmatige lezers van The Exposé zullen weten dat sinds ten minste juni 2021 de meerderheid van de sterfgevallen als gevolg van Covid-19 voor rekening komt van volledig gevaccineerden. We hebben voor het eerst op 26 juni benadrukt dat, terwijl de Britten waren afgeleid door de affaire van Matt Hancock, Public Health England een rapport had vrijgegeven waaruit bleek dat 62% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen mensen waren die waren gevaccineerd.

Maar terwijl het aantal Covid-19-doden sinds juni aanzienlijk is gestegen naast het percentage dat wordt toegeschreven aan de volledig gevaccineerden, zijn andere dingen aanzienlijk gedaald, helaas is dat de doeltreffendheid van de Covid-19-vaccins.

Pfizer beweert dat hun Covid-19 mRNA injectie een vaccineffectiviteit heeft van 95%. Zij konden dit beweren op grond van een eenvoudige berekening (waarvan de volledige details hier kunnen worden geraadpleegd) die is uitgevoerd op het aantal bevestigde infecties onder de gevaccineerde groep en de ongevaccineerde groep tijdens de vroegste fasen van de nog lopende klinische proeven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: