Overheid zet aan tot geweld

overheid-zet-aan-tot-geweld

16-11-21 04:00:00,

Een vervroegde persconferentie. Een aankondiging die de inmiddels van deze voorstelling afgehaakte kijkers, weer naar de buis moet lokken. Want ‘de cijfers’ lopen weer op. Wie had dat verwacht, zo richting winter? Extra maatregelen werden (weer) van kracht. De woede wordt door de minister gericht op de ongevaccineerden, want door toepassing van dreiging moet de citroen tot de laatste druppel worden uitgeknepen. Een overheid die aanzet tot burgerlijk geweld, dat hebben we lang in de Europese geschiedenis niet meer gezien.

Afbeelding van Tumisu via Pixabay

‘Complotdenkers’, zeg maar zij die onderzoek doen naar de achtergronden van een gebeurtenis, zagen de bui al hangen. Als, zoals gebruikelijk, het aantal mensen met griepachtige klachten in het najaar weer toeneemt, zal het narratief veranderen. De belofte dat nadat iedereen de kans tot inenting was geboden, de maatregelen zouden vervallen, blijkt een leugen. De zoveelste. Net zoals dat demissionair-minister De Jonge mondkapjes eerst als niet zinvol bestempelde en later verplicht stelde. Of dat De Jonge medio 2020 beweerde dat er voor inenting geen drang of dwang zou worden toegepast. En daar is dan nu de QR-code.

En zo gaat het maar door. Nu het aantal overlijdens, dit keer ook onder relatief jonge mensen toeneemt, moet de volgende leugen worden bedacht. Want aan het experimentele nog niet volledig goedgekeurde ‘vaccin’ kan het natuurlijk niet liggen. Die 25.000 gemelde doden in de EU en de 1,5 miljoen gemelde mensen met gezondheidsschade na (of door) inenting, dat moet aan wat anders liggen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: