Sinds de invoering van het Covid-vaccin is het aantal ongewenste voorvallen in de beroepssport met een factor 60 toegenomen

sinds-de-invoering-van-het-covid-vaccin-is-het-aantal-ongewenste-voorvallen-in-de-beroepssport-met-een-factor-60-toegenomen

16-11-21 10:48:00,

Niemand kan het verklaren. Sommigen poeieren deze voorvallen af en zeggen dat ze altijd gebeuren. Dat is waar. Maar niet in dit tempo. Er is iets gebeurd in 2021 dat de zaken flink heeft veranderd. Kunt u het raden?, schrijft Steve Kirsch.

Kijk eerst eens naar deze video, gepost door mijn vriend Robert Malone:

Safe and effective? Are these the vaccines that you want to have mandated for injection into your children, California parents?
Let’s go Gavin! pic.twitter.com/LYrN0K8I34

— Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) November 12, 2021

In de commentaren bij deze tweet staat dat “gebeurtenissen als deze de hele tijd gebeuren”. Dat is waar. Bijvoorbeeld, de dood van Piermario Morosini, dat was in 2012.

Maar ze gebeuren niet in dit tempo. Echt niet. Dat is wat niemand kan verklaren. De voorstanders van vaccins vinden dit super-irritant. Ze hebben hier geen rationeel excuus voor. Ze kunnen geen ad hominem aanvallen gebruiken. Ze kunnen geen domme wegwuivende argumenten gebruiken. Niets.

Al deze gevallen zijn naar behoren gemeld en gedocumenteerd. Geen melding (op één geval na) van vaccinaties, omdat de pers niet wil dat er aarzeling is over vaccinaties. Maar de cijfers spreken voor zich.

Uit de cijfers (zoals hieronder gedocumenteerd) blijkt dat er in de afgelopen 4 maanden meer “gebeurtenissen” zijn geweest dan in de afgelopen 20 jaar, een meer dan 60-voudige toename van het aantal voorvallen.

Al deze gegevens kunnen door iedereen worden ingezien, zodat er geen sprake is van vooringenomenheid in de rapportage. En de aantallen zijn groot genoeg dat niemand kan zeggen, “Oh, dat is gewoon statistische ruis”. Absoluut niet. Het is gewoon te moeilijk om uit te leggen. Daarom hebben we artikels als deze:

We hebben een heel duidelijk werkingsmechanisme en we hebben overweldigende bevestiging van de VAERS-gegevens dat deze vaccins supergevaarlijk zijn en hart- en vaatziekten en neurologische ernstige bijwerkingen veroorzaken in een zeer hoog percentage. Niets anders is vergelijkbaar met vaccins als het gaat om hartschade. Dus als u gelooft dat deze gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden (ze zijn tenslotte in het volle zicht), dan moet u ze toeschrijven aan het vaccin omdat er niets anders is dat al deze mensen gemeen hebben dat zo’n extreme toename van gebeurtenissen zou kunnen veroorzaken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: