YouTube schorst senator Johnson’s kanaal vanwege video met artsen en wetenschappers die twijfelen aan veiligheid COVID-vaccin

youtube-schorst-senator-johnson’s-kanaal-vanwege-video-met-artsen-en-wetenschappers-die-twijfelen-aan-veiligheid-covid-vaccin

16-11-21 07: 34: 00,

YouTube heeft het account van senator Ron Johnson (R-Wis.) een week lang geschorst vanwege een video van een paneldiscussie over COVID-vaccins. In het panel zaten artsen, wetenschappers en mensen die gewond waren geraakt door de vaccins.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Voor de vijfde keer dit jaar heeft YouTube het YouTube-kanaal van senator Ron Johnson (R-Wis.) geschorst – deze keer voor het “verspreiden van verkeerde informatie” in een video van een rondetafelgesprek op 2 november met wetenschappers, artsen en mensen die gewond zijn geraakt door COVID-vaccins. Of zoals Johnson in een tweet zei: “Voor de 5e keer dit jaar censureert @YouTube mij om jullie de waarheid te vertellen.”

Voor de 5e keer dit jaar censureert @YouTube mij om jullie de waarheid te vertellen.

Deze keer willen ze niet dat jullie 3,5 uur lang verhalen van artsen horen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: