Ad Nuis – “Onnozel” – Café Weltschmerz

ad-nuis-–-“onnozel”-–-cafe-weltschmerz

17-11-21 04:42:00,

Ik heb een leven. Ik had geen zin meer om columnste schrijven. Maar ik ben gezwicht voor mijn kijkers en fans die mij tijdensdemonstraties aanmoedigden om vooral door te gaan met mijn voordrachten. Daaromzit ik hier weer, al word ik soms moe van mezelf omdat ik denk dat ik al allesgezegd heb en steeds weer in herhaling val. Net als de maatregelen van onzeoverheid, weer die persconferenties, die lock-downs, vaccineren, besmetten, mondkapjesop, mondkapjes af, corona-pas, horeca open, horeca dicht, anderhalve meter…

Logo

Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!

Log in om een reactie te geven

Inline feedbacks

Bekijk alle reacties

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: