Albert Heijn QR-vrij

albert-heijn-qr-vrij

17-11-21 04:00:00,

Het ziet er naar uit dat de regering zal besluiten de QR-code ook voor winkels in te voeren, waarbij niet is uitgesloten dat ook supermarkten verboden gebied voor niet-gevaccineerden zullen worden. Een zeer brute inbreuk op talrijke wetten en rechtsbeginselen, maar ook een direct aanval op het voorzien van voor het leven noodzakelijke goederen zoals voedsel.
Met onderstaande voorbeeldbrief kunt u alvast Albert Hein, de lokale bedrijfsleider of de centrale directie in Zaandam, uw intense weerstand tegen dit mogelijke vooruitzicht kenbaar te maken.

Vooraf

Onderstaande voorbeeldbrief kunt u onderaan deze pagina gratis downloaden. U mag het naar eigen inzicht aanpassen zodat u zich prettig voelt als u hem wegstuurt.
U kunt ervoor kiezen de brief na uw aanpassingen uit te printen en persoonlijk aan de vestigingsmanager van uw lokale AH-vestiging af te geven. Wilt u de brief aan de centrale directie sturen, kan dat natuurlijk ook.
Het adres is: Ahold Delhaize, ter attentie van mevrouw Marit van Egmond, algemeen directeur,
Provincialeweg 11
1506 MA Zaandam.

Onderwerp: Albert Hein QR-vrij

Geachte directie,

Ik schrijf u deze brief als vaste klant van ‘mijn Albert Hein’.

Ons land beweegt zich in een richting die zich sinds 1945 niet meer heeft voorgedaan: het op grote schaal uit de samenleving verwijderen van een bevolkingsgroep omdat zij een keuze maakt die door talrijke (internationale) verdragen en wetten is gelegitimeerd. Grondwettelijke vrijheden zijn afgepakt en tijdelijk teruggegeven aan hen die hun lichaam beschikbaar stellen voor het grootste medische experiment uit de medische geschiedenis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: