Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS

amerikaanse-nieuwszender:-officiele-data-onthullen-ruim-300.000-covid-vaxdoden-in-vs

17-11-21 08:10:40,

—————————————————————————————————————————————–

‘Vaccins’ voor kinderen redden 14 levens van Covid, maar doden er zelf meer dan 800 – Zelfs voor kwetsbare ouderen is de balans negatief: 1 gered, 2 gedood – ‘Komende 5 jaar catastrofale toename aantal doden door deze injecties’

—————————————————————————————————————————————–

One America News Network bericht dat uit de officiële data van het VAERS blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de VS. Ondertussen hebben ‘honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd,’ bericht de zender. ‘En dat is geen verrassing gezien het toenemende bewijs dat de vaccins voor het coronavirus niet alleen onbewezen zijn, maar nu feitelijk gevaarlijk blijken te zijn.’

‘Ons doel is het om mensen op de hoogte te stellen over de veiligheid van deze vaccins,’ legde Steve Kirsch, oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation, tegen OAN uit. ‘Wat ons hiertoe bracht: de aantallen gewonden en doden die vallen na gevaccineerd te zijn. Nadat ik zelf gevaccineerd was begon ik allemaal verhalen te horen van mensen die ziek werden of stierven door deze vaccins. Het meeste extreme voorbeeld was een vriend in Zweden. Drie van zijn gezonde familieleden stierven binnen één week na hun vaccinatie te hebben gekregen.’

‘Nu al meer dan 300.000 doden’

Kirsch getuigde onlangs tegenover de FDA over zijn bevindingen, en sprak daar zijn zorgen uit over de vax verplichtingen. Terwijl de huidige vaccins worden gepromoot door overheidsinstellingen zoals de CDC (en het RIVM in Nederland), zegt Kirsch dat zijn research alarmerend bewijs heeft opgeleverd van (de data van) dezelfde instanties. Hieruit blijkt dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor een ontstellend aantal doden.

‘Als je naar de data van het VAERS kijkt – de officiële registratie instantie voor vaccinatie bijwerkingen -, dan staan daar meer dan 7500 doden. Maar het VAERS systeem kent – gebaseerd op de methodologie van de CDC – een onderraportage van 40 tegen 1 (volgens een Harvard onderzoek van enkele jaren geleden zelfs 100 tegen 1 – X.). Dus moet je 40 x 7500 doen, waarna je de achtergrondruis er eveneens mee verrekend, dan krijg je meer dan 300.000 mensen die zijn gedood door deze vaccins.’*

Onlangs kwam de Nederlandse ondernemer en statistische analist Eric Boomsma via eenzelfde methode tot de conclusie dat in de EU tot half oktober al zeker 450.000 doden door deze injecties moeten zijn gevallen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: