CIA-directeur William Burns gaat naar Moskou

cia-directeur-william-burns-gaat-naar-moskou

17-11-21 12: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het recente ongekende verrassingsbezoek van twee dagen van de directeur van de Central Intelligence Agency (CIA) William Burns aan Moskou voor besprekingen met zijn tegenhangers heeft binnen gepensioneerde spookkringen in en rond Washington heel wat discussie losgemaakt. Zelfs onder actieve CIA-medewerkers werden de voorbereidingen voor de reis nauwlettend in het oog gehouden en slechts weinig adviseurs werden ingelicht over de agenda die was opgesteld voor de ontmoetingen, die duidelijk op verzoek van Langley waren geïnitieerd. Burns had afgelopen dinsdag een ontmoeting met de Russische secretaris van de Veiligheidsraad, Nikolai Patrushev, en met de Russische directeur van de Buitenlandse Inlichtingendienst, Sergei Naryshkin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: