COP26: India eindigt als zondebok

cop26:-india-eindigt-als-zondebok

17-11-21 03: 27: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Greta Thurnberg, de bekende Zweedse activiste voor klimaatverandering, vatte samen dat de overeenkomst die zaterdag op de COP26 in Glasgow werd bereikt “zeer, zeer vaag” was met verschillende mazen in de wet. Ze vertelde de media in Glasgow dat het pact er alleen in geslaagd is om “de blah, blah, blah af te zwakken”.

“Er is nog steeds geen garantie dat we het Akkoord van Parijs zullen bereiken. De tekst die het nu is, als document, kun je op vele, vele verschillende manieren interpreteren. We kunnen nog steeds de infrastructuur voor fossiele brandstoffen uitbreiden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: