Doe bijvoorbeeld zoals Thierry, Laat de Zon in je Hart. – CommonSenseTV

doe-bijvoorbeeld-zoals-thierry,-laat-de-zon-in-je-hart.-–-commonsensetv

17-11-21 11:27:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 764

Misschien gezien? Misschien ook niet.

U houdt ervan? misschien ook niet.

De mogelijkheid tot het overslaan van deze post heeft uzelf in de hand.

Maar wat mij in deze tijd wel even kon verwarmen was onderstaande video van maar 1min en 11sec.

Wat 1min en 11 sec. al niet kan doen met een mens.

video

Miljoenen kinderen kunnen door het absurde “coronabeleid” niet op een normale manier Sinterklaas vieren en in Volendam werd de intocht zelfs geannuleerd. Daarom organiseerden we een eigen intocht. Omdat alle kinderen recht hebben op een Sinterklaasfeest.

Joke Hermsen (schrijfster en filosofe)  schreef het essay in het kader van de Maand van de Filosofie met als titel “Melancholie van de onrust”. Ze gaat daarbij uit van de veronderstelling dat de mens het enige dier is dat worstelt met sterfelijkheid. De mens heeft weet van eigen vergankelijkheid en die kennis kenmerkt de mens. Het is precies die kennis en die worsteling, die de mens melancholiek maakt; melancholie karakteriseert ons mensen. En dat hoeft niet alleen negatief te zijn. Melancholie maakt dat mensen zich realiseren dat ze behoefte hebben aan een tegenhanger van melancholie en daarmee aan elkaar. Melancholie fungeert als de ene kant van de medaille, de andere kant is hoop, liefde, vertrouwen en verbinding.

Zoals de (r)overheid dit als wapen heeft ingezet tegen de bevolking, is het misschien wel gepast om de (tips) aanwijzingen in onderstaande tekst gezongen in het lied zelf als wapen op te nemen ter verdediging en misschien wel als aanval.

video

Ter vervanging van vele volksliederen misschien?

Een lach, een groet, een blij gezicht
Een vogel zwevend naar het licht.
Oh het lijkt zo gewoon maar het is toch een wonder.
Een kind dat lacht en naar je zwaait,
Een fietser die de hoek omdraait.
Oh het lijkt zo gewoon maar het is toch een wonder.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: