Fanatieke volgelingen van het Covid regime: Een Jim Jones-stijl sekte?

fanatieke-volgelingen-van-het-covid-regime:-een-jim-jones-stijl-sekte?

17-11-21 10:12:00,

Als geleerden aan vooraanstaande Britse universiteiten zijn wij de afgelopen decennia getuige geweest van de vervanging van kritisch denken en debatteren door een narratief: feiten zijn discriminatie en wetenschappelijke methode is imperialisme; in plaats daarvan wordt de waarheid afgeleid van “progressieve” waarden, schrijven Professor Roger Watson en Dr. Niall McCrae.

Deze onderwijstrend zou wel eens in belangrijke mate hebben kunnen bijgedragen tot het gemak waarmee de samenleving is geïncorporeerd in het Covid “nieuwe normaal” van het maskeren, testen en herhaalde doses vaccins voor een ziekte met een vergelijkbaar risico als een zware griep.

Men hoeft niet veel kritisch te redeneren om de gebrekkige logica van sommige vaccinatie-enthousiastelingen te observeren, zoals degenen die reageren op het ervaren van bijwerkingen, hoe slopend ook, door te zeggen: “Ik weet tenminste dat het werkt”. Of, nadat ze de ziekte hebben opgelopen ondanks de beloofde bescherming (meer dan 90 procent effectief, volgens de aanvankelijke beweringen van de farmaceutische bedrijven), “ik zou slechter af zijn geweest zonder de prik.”

Misschien zijn deze houdingen enigszins te rechtvaardigen. Maar, vooral in het licht van het feit dat geen van de beweerde Covid-vaccins meer dan ongeveer één procent effectief is in het voorkomen dat iemand Covid oploopt in termen van absolute risicovermindering, zou het logischer zijn om de tegenovergestelde opvatting te huldigen, namelijk dat het vaccin niet zo goed werkt als het zou moeten.

Op 9 november berichtte de Manchester Evening News over het tragische verhaal van Neil Astle, een 59-jarige advocaat, die kort na zijn eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin overleed aan een bloedklonter in de hersenen.

De lijkschouwer, die de dood aan de injectie toeschreef, verklaarde dat dit een “uiterst zeldzaam” gevolg was, en prees de familie voor het bevorderen van vaccinatie ondanks hun verlies. De broer van de heer Astle zei: “Ik vind dat iedereen in dit land zich moet laten vaccineren. Ik heb me zelfs na de dood van Neil laten vaccineren.”

De weduwe van de heer Astle, wier eerste teken dat er iets mis was de hevige hoofdpijn van haar man was, merkte op dat “het vaccin zelfs nooit in onze gedachten is opgekomen omdat het negen dagen later was.”

Dit lijkt een geval te zijn van microcoagulatie, waarbij kleine stolsels in perifere bloedvaten geleidelijk als een sneeuwbal groeien en uiteindelijk een kritieke slagader blokkeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: