Geselecteerde artikelen: Trends in mortaliteit en morbiditeit in de meest gevaccineerde landen

geselecteerde-artikelen:-trends-in-mortaliteit-en-morbiditeit-in-de-meest-gevaccineerde-landen

17-11-21 06: 27: 00,

Frustratie en woede na Klimaattop Glasgow. Kunnen we de race tegen de klok nog winnen?

Door Marc Vandepitte, november 17, 2021

De inzet van deze top was hoog. De bijeenkomst kan worden samengevat als “één punt vijf om de planeet in leven te houden”. Na veertien dagen onderhandelen is de woede onder klimaatactivisten en landen uit het Zuiden groot en terecht. What’s next?

U.S. Terrorism 101: The Bert Sacks Story

Door Edward Curtin, November 17, 2021

Sinds de jaarlijkse Amerikaanse Veterans Day feestdag ter ere van militaire veteranen net werd gevierd op november 11, lijkt het meer dan gepast om de creatie van een U.S. Victims Day voor te stellen, net zoals in een gelijkaardige poging tot waarheid in etikettering,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: