Herziening van de Grondwet, mag dat wel?

herziening-van-de-grondwet,-mag-dat-wel?

17-11-21 10:16:00,

Het kabinet is bezig met een spoedwet waarin de coronamaatregelen worden vastgelegd. De huidige maatregelen, zoals het verbod op samenscholing, zijn vastgelegd in noodverordeningen.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is belast met de leiding van de bestrijding van het coronavirus en sinds 2017 is dat minister Hugo de Jong. Door de minister zijn al verschillende keren overheidsmaatregelen in de vorm van noodverordeningen aangekondigd en ingegaan.

Groepsimmuniteit
Gezien de omvang van de massale vaccinatiecampagne tegen COVID-19, zoud de wereld onderhand virus vrij moeten zijn
https://stralingsleed.nl/blog/gegevens-tonen-aan-dat-de-vaccinaties-geen-invloed-hebben-op-immuniteit/.

Het tegenovergestelde is echter de waarheid, iets wat het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) half augustus 2021 al voorspelde! Dit terwijl het op een persconferentie van 14 september 2021 juist een versoepeling van de coronaregels (vanaf 25 september 2021) aankondigde. Voeg daarbij het feit dat er een wereldwijde vaccinatiecampagne plaats vindt (en al helemaal in Nederland) en heeft gevonden, dan had er allang een natuurlijke immuniteit moeten zijn (ongeacht de niet-gevaccineerden).

De maatregelen versoepeld
Vanaf 25 september komt er ook eerst een einde aan de maatregelen. Een einde aan:
-de anderhalve metersamenleving;
-de horeca kan weer met maximale capaciteit open;
-alle evenementen zijn weer toegestaan;
-het nieuwe thuiswerkadvies luidt: werk thuis als het kan en ga naar kantoor als het nodig is;
-de mondkapjes kunnen weer in de prullenbak;
-de groepsgrootte voor festivals, optredens, feesten en sportwedstrijden. Er gelden geen maximum aantal bezoekers en sluitingstijden meer.

Wel zijn op sommige plekken, personen van 13 jaar en ouder verplicht een recent coronatoegangsbewijs te laten zien.

Niet coronavrij
Maar goed drie weken (12-11-2021) later neemt kabinet alweer strengere maatregelen aan om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en wordt er gekeken door het Kabinet of een vaccinatieplicht in Nederland mogelijk is.

Moet iedereen soms een nano-chip?
https://de-ware-wereld.nl/2020/09/09/schokkend-implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-al-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/ . Het RIVM (Rijksinstituut voor Volkgezondheid en Milieu) zegt over deze de nanotechnologie dat in medische toepassingen, op dit moment al toegepast wordt en in de toekomst een aanzienlijke invloed zal hebben op de medische technologie. Dat in de stand der wetenschap het een uitermate krachtige en opkomende technologie is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: