Hoeveel mensen zijn gestorven in de COVID vaccin proef van Pfizer? Meer dan Pfizer u vertelde.

hoeveel-mensen-zijn-gestorven-in-de-covid-vaccin-proef-van-pfizer?-meer-dan-pfizer-u-vertelde.

17-11-21 06: 46: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Op juli 28, Pfizer en zijn partner BioNTech publiceerden een zes-maanden data update van hun belangrijkste COVID vaccin klinische studie, degene die ertoe leidde dat regelgevende instanties wereldwijd de prik goedkeurden.

In een tijd waarin vragen over de effectiviteit van vaccins toenamen, kreeg het rapport wereldwijde aandacht. Pfizer zei dat de werkzaamheid van het vaccin relatief sterk bleef, op 84% na zes maanden.

Het meldde ook dat 15 van de ruwweg 22,000 mensen die het vaccin kregen in de proef waren overleden, vergeleken met 14 van de 22,000 mensen die een placebo kregen (een zoutoplossing die het vaccin niet bevatte).

Dit waren niet alleen COVID sterfgevallen. In feite waren ze meestal niet het gevolg van COVID. Slechts drie van de mensen in de proef stierven aan COVID-gerelateerde ziekten – één die het vaccin kreeg,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: