Iedereen heeft dit gemist… Gevaccineerde mensen hebben tot negen keer meer kans op een ziekenhuisopname dan niet-gevaccineerde mensen

iedereen-heeft-dit-gemist…-gevaccineerde-mensen-hebben-tot-negen-keer-meer-kans-op-een-ziekenhuisopname-dan-niet-gevaccineerde-mensen

17-11-21 03: 23: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er was een verborgen juweeltje in een blogpost van Aaron Siri die niemand oppikte. Het was het bewijs dat gevaccineerden 9X meer kans hebben om in het ziekenhuis opgenomen te worden dan ongevaccineerden.

Het is moeilijk om tegenwoordig goede, eerlijke gegevens uit ziekenhuizen te krijgen om de een of andere reden. Ik heb geen idee waarom dat zo is. Je zou denken dat dingen transparanter zouden zijn.

Maar Aaron Siri ontdekte iemand die zijn ziekenhuis overtuigde om iets heel ongewoons te doen: de vaccinatiestatus bijhouden van elke patiënt die in het ziekenhuis wordt opgenomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: