Luister vrij bij mij – Peter Toonen met Olaf Weller en Roger Spees – Café Weltschmerz

luister-vrij-bij-mij-–-peter-toonen-met-olaf-weller-en-roger-spees-–-cafe-weltschmerz

17-11-21 05:42:00,

Ondernemer OlafWeller en pianist Roger Spees vertellen Peter Toonen over hun nieuwsteinitiatief ‘Luister Vrij Bij Mij’.

Nog voordat demondkapjes verplicht werden startte Olaf het initiatief ‘Adem Vrij Bij Mij’,een marktplaats voor mensen die vrij willen ademen. Niet veel later werd ditopgevolgd door Keuze Vrij Bij Mij, een platvorm dat bedrijven en mensen bijelkaar brengt – zonder onderscheid én voor een open en vrije samenleving.

In navolging van dezetwee succesvolle initiatieven is er sinds kort de website Luister Vrij Bij Mij.Op Luister Vrij Bij Mij vind je optredens waar je ook zonder QR-code kuntgenieten van muzikanten, cabaretiers, schrijvers en andere artiesten. Je trefter alles aan wat met luisteren te maken heeft. De optredens worden binnen de huiselijke sfeer of op privé locatiesgegeven. Ze zijn dus voor iedereen toegankelijk. Luister Vrij Bij Mij zorgtvoor een zo groot mogelijk aanbod en matcht de juiste artiesten. Zo kan straks iedereenin zijn eigen buurt genieten van een uitgebreid muzikaal en cultureel aanbod.

Ben je artiest of hebje een huiskamer, meld je aan bij: www.luistervrijbijmij.nl

Kijk ook eerdereuitzendingen met Olaf Weller over Keuze Vrij Bij Mij:

https://www.youtube.com/watch?v=1gvDos2htP8
https://www.youtube.com/watch?v=YTx90ZKb6PU

www.keuzevrijbijmij.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: