Masar Badil: De Palestijnse bevrijdingsbeweging die haar naam durft te zeggen

masar-badil:-de-palestijnse-bevrijdingsbeweging-die-haar-naam-durft-te-zeggen

17-11-21 12: 40: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Nu het nieuws over Masar Badil begint op te duiken, zijn sommige Palestijnen en hun bondgenoten misschien een beetje in de war. Hoe verschilt deze beweging van initiatieven zoals de Boycot, Desinvestering en Sancties beweging (BDS) en de Eén Democratische Staat Campagne (ODSC), die al enige tractie hebben bereikt op het internationale toneel?

Net als BDS en ODSC, is Masar Badil een populaire massabeweging met aanhangers vanuit verschillende Palestijnse standpunten. Maar er is een fundamenteel (niet alleen retorisch) verschil in benadering van de Palestijnse strijd tussen deze bewegingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: