Moeten we ons voorbereiden op een echte “Bukken en dekking” provocatie?

moeten-we-ons-voorbereiden-op-een-echte-“bukken-en-dekking”-provocatie?

17-11-21 08: 50: 00,

Kijk uit! Alle signalen wijzen erop dat de liberale orde op het punt staat een valse vlag operatie op te zetten aan de westelijke grenzen van Rusland. Aanvankelijk leken de belachelijke beweringen over de opbouw van Russische troepen propaganda 101, maar de waanzin is nu in een stroomversnelling geraakt. De stoomwalsende angstzaaiende mediacampagne die gaande is met betrekking tot Russische militaire manoeuvres die routine zijn, kan maar één ding betekenen. Er wordt iets heel ergs gepland, en Rusland doet de planning niet.

Enkele dagen geleden schreef ik een soort van tongue in cheek verslag over CNN en POLITICO die enkele openbare satellietbeelden tevoorschijn toverden om Rusland te beschuldigen. Het verhaal ging over een basis aan de grens met Wit-Rusland waar het elite 1e Garde Tankleger is gestationeerd. Een bedrijf genaamd Maxar Technologies, dat satellietbeelden levert voor het US DoD en Google Earth, zou “sprekende” beelden hebben vrijgegeven van een Russische militaire opbouw.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: