Oogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden” 

oogst-wat-je-zaait?-artsen-vallen-sinds-half-oktober-als-vliegen-in-sterfgevallen-omschreven-als-“onverwacht-overleden”-en-“plotseling-overleden” 

17-11-21 06:58:00, Medical photo created by Freepik De American Medical Association meldt dat 96% van de artsen in de VS in juni was ingeënt. Zelfs met een foutmarge van 20 procent, rekeninghoudend met zoutoplossing/placebo injecties en vrijstellingen, heeft een overgrote meerderheid van de artsen de injecties gekregen. Het is niet meer dan eerlijk, aangezien artsen de injecties uitdelen aan hun onwetende, goedgelovige fanatici die de witte jassen aanbidden, schrijft Thecovidblog.com.

Vaccins zijn de belangrijkste oorzaak van toevalligheden. Dat weten we allemaal. Maar je kunt letterlijk zoeken op trefwoorden als “plotseling overleden” en “onverwacht overleden” in Yahoo, Bing, DuckDuckGo, enz. en eindeloze verhalen vinden zoals de volgenden. Op 22 september begonnen de booster-injecties. Dat kan ook toeval zijn. Maar alle volgende artsen stierven op 13 oktober of later.

We zouden letterlijk 100 artsen in dit verhaal kunnen opnemen als de tijd het toeliet. Ze zijn allemaal in de laatste vier weken overleden. De jongste is 32. De oudste is 59.

Dr. Kevin Walsh – Roanoke, Virginia

WDBJ 7 in Roanoke meldde dat Dr. William Kevin Walsh “plotseling” en “onverwacht” is overleden op 29 oktober op de leeftijd van 51. Hij was een OB-GYN met een privé-praktijk. Dr. Walsh was ook verbonden aan het LewisGale Medical Center. Hij laat zijn vrouw en vijf kinderen achter.

Dr. Walsh pleitte voor “vaccins” en stelde op Facebook COVID-19 gelijk aan polio, slechts zes weken voor zijn dood.

Dr. Justin Nasser – Benowa, Queensland (Australië)

Het gebeurt niet alleen in de Verenigde Staten. Dr. Justin Nasser “overleed onverwacht aan een hartaanval” op 14 november, volgens het Gold Coast Bulletin. Hij was 52 jaar oud. Het bulletin beschreef zijn dood ook als “plotseling”. Dr. Nasser was een OB-GYN in het Gold Coast University Hospital en medisch directeur van Swell Women’s Ultrasound. Hij laat zijn vrouw en drie kinderen achter.

Queensland, en alle andere Australische staten, eisen mRNA- of virale vector DNA-injecties voor alle gezondheidswerkers. Slechts 4% van het personeel van het Gold Coast University Hospital voldeed daar op 2 november niet aan, volgens de Australische omroeporganisatie (ABC).

Dr. Stephanie Bosch – Waldport,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: