Pandemie van de gevaccineerden: Twee keer zoveel sterfgevallen in de meest gevaccineerde landen

pandemie-van-de-gevaccineerden:-twee-keer-zoveel-sterfgevallen-in-de-meest-gevaccineerde-landen

17-11-21 05:26:00, Covid-19 vaccins hebben wereldwijd niet alleen in alle opzichten gefaald, zij lijken infectie- en sterftecijfers zelfs te verhogen. Hoe meer men vaccineert, hoe erger beide worden. De vele gerapporteerde gevallen van ernstige bijwerkingen tonen aan dat de genetische manipulatie-injecties niet veilig zijn. De steeds frequentere gevallen van falende vaccins, d.w.z. doorbraakinfecties, bewijzen dat zij ook niet doeltreffend zijn. Uit een in het “European Journal of Epidemiology” gepubliceerde studie en de analyse van gegevens uit 185 landen blijkt: de meeste Coronabesmettingen en de hoogste sterftecijfers doen zich voor in de landen waar het meest gevaccineerd werd, meldt Wochenblick.at.

  • Volgens de WHO is Europa de huidige Corona-hotspot
  • Analyse van 185 landen toont aan: Vaccinatie verhoogt het aantal gevallen met 3 tot 7 keer in gevaccineerde landen.
  • Het sterftecijfer in gevaccineerde landen is 2-4 keer zo hoog.
  • Harvard studie toonde een gelijkaardig resultaat.
  • Mediaverslagen uit Zweden en Turkije bevestigen resultaten.

In oktober was er een toename van meer dan 55 procent van nieuwe infecties in Europa, zei Hans Kluge, regionaal directeur van de WHO voor Europa. Vorige week vond 59% van alle gevallen van Corona wereldwijd en 48% van de Covid-sterfgevallen plaats in Europa. Een uitgebreide gegevensanalyse onthult waarom het gevaccineerde Europa een wereldwijde Corona-hotspot kan zijn geworden.

🎥🔴 Watch LIVE as @hans_kluge and experts from WHO/Europe provide a situation update on #COVID19 in the European Region before answering questions from journalists https://t.co/v7YFsefWX9

— WHO/Europe (@WHO_Europe) November 4, 2021

Analyse van 247 miljoen Corona-gevallen

De gegevens van de website Our World in Data betreffende 247 miljoen Covid-19 gevallen vanaf het begin van de pandemie tot 31 oktober 2021 werden geanalyseerd. 185 landen waarvoor gegevens over de vaccinatiegraad, het aantal bevestigde gevallen per miljoen en het aantal sterfgevallen per miljoen beschikbaar zijn, werden in aanmerking genomen.

Hier volgt de indeling van de landen in verschillende groepen, afhankelijk van de vaccinatiegraad. De “Average Case” zijn de gemiddelde positieve gevallen per miljoen inwoners. De “Average Deaths” zijn de gemiddelde sterfgevallen per miljoen.

Aantal gevallen tot zeven keer hoger in “vaccinatie wereldkampioenen”

Uit de cijfers blijkt dat de incidentie van de gevallen bijna lineair toeneemt met het percentage gevaccineerden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: